Hír

Négy meccsre eltiltották Von Millert

Published on

Az NFL tegnap kiosztott két komolyabb eltiltást is a Magatartás Szabályzatra hivatkozva. A nagyobb név Von Miller, akit négy meccsre meszeltek el, amiért még tavaly novemberben a vádak szerint a nyakánál megfogta a terhes barátnőjét, lelökte a földre és a hajának egy részét is kitépte. Miller szerint nem igazak a vádak és végül a barátnője is visszavonta azokat hivatalosan, de az NFL nyomozói úgy találták, hogy a Bills pass rushere vétett a szabályok ellen, így elmeszelték.

Miller meglepően jól kezdte az idényt a tavalyi gyengébb szereplése után, most viszont ki kell hagynia a Texans, a Jets, a Titans és a Seahawks elleni találkozókat. A Bills védelmében így is sok a sérült, nagyon nem jön jól még az ő elvesztése is. Így Greg Rousseau mellé AJ Epenesának kell fellépnie.


Szintén eltiltást kapott a Browns második körös újonc védőfalembere, Mike Hall Jr., őt öt meccsre meszelték el kapcsolaton belüli erőszak vádja miatt. Ő eddig a Commissioner’s Exempt Listen volt, azaz az ügy megoldásáig kapta a fizetését, de nem játszhatott. Most további 5 meccset kell kihagynia, és most már fizetést sem fog kapni erre az időre.

Hallnak a Commanders, Eagles, Bengals, Ravens, Chargers elleni mérkőzéseket kell kiülnie és majd a 11. fordulóban a Saints ellen léphet pályára először az NFL-ben.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group