Hír

Rodgers kiakadt a bírókra: Ha ezeket befújják, játszhatunk Szarkasztalasztit is

Published on

A Jets-Bills szuper kis hétfő esti rangadó volt. Egyetlen dolog rontotta el, méghozzá hogy a játékvezetők nagyon beleszóltak a mérkőzésbe (mindkét oldalon egyaránt). Összesen 22 büntetés volt a találkozón 204 yardért. Lehetne mondani, hogy nagyon szabálytalanul teljesítettek a játékosok a pályán, ami részben igaz, de sok teljesen feleslegesen és/vagy helytelenül bedobott zászlót is láthattunk a mérkőzésen.

Aaron Rodgers ki is akadt a bírókra a sajtótájékoztatóján. És nem csak a Jetsre bedobott büntetésekre gondolt, hanem például egy AJ Epenesára dobott roughing the passer zászlóra is, ami az irányító szerint sem érdemelt büntetést.

“Kissé nevetséges volt. Sok ítélet nagyon rossznak tűnt. Beleértve az ellenem elkövetett roughing the passert is. Az nem roughing the passer. Ha ezeket befújják, akkor akár játszhatunk Szarkasztalasztit is.”

Nem csak azt a büntetést kritizálta egyébként Rodgers, hanem csapattársára, Javon Kinlaw-ra bedobott hasonlót is, vagy épp a Tyron Smithre dobott holdingot, ami elvett egy touchdownt a Jetstől.

Ezzel a nyilatkozattal egyébként saját pénzét kockáztatja az irányító, hiszen az NFL akár meg is büntetheti a játékvezetők kritizálása miatt. Az edzőknek ez abszolút tilos, a játékosoknál valamennyire elnézőbbek, de könnyen lehet, hogy jön majd a csekk Rodgers számára.

2 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group