Hír

Romeo Doubs büntetése lejárt, bajban a Cowboys védelme

Published on

Romeo Doubs elégedetlen volt a támadósorban betöltött szerepével és a nagy hiszti közben megszegte a Packers belső szabályzatát. A csapat emiatt egy mérkőzésre eltiltotta, ami láthatólag jót tett a fiatal elkapónak: Doubs bocsánatot kért a viselkedéséért és most pályára fog lépni a Cardinals ellen. Rossz hír azonban, hogy a DT Devonte Wyatt nem tudja vállalni a játékot egy bokasérülés miatt.

A Cowboysnál nem szolgáltak jó hírekkel az orvosok. A jelenleg IR-en lévő corner DaRon Blandot még mindig nem aktiválta a csapat, ráadásul pénteken nem is edzett, így nagyon erősen kérdőjeles a játéka. Az elit pass rusher Micah Parsons, illetve a linebacker Eric Kendricks pedig már biztosan kihagyja a Lions elleni rangadót. Utóbbinál egyébként ott lesz a kezdőben az elit center Frank Ragnow.


A Saintsnél nem lesz bevethető a tight end Taysom Hill, de legalább Alvin Kamara és Rashid Shahed vállalni tudja a játékot.


A Titansnél a safety Jamal Adams maródi, a Broncosnál pedig az elkapó Josh Reynoldsnak kell legalább egy hetet kihagynia egy ujjműtét miatt.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group