Hír

Sam Darnold és Kyle Van Noy is szeptember hónap legjobbjai között

Published on

Véget ért a szeptember, így az NFL kiosztotta a hónap legjobbjainak járó elismeréseket. Két meglepő név is a listán.

AFC

A liga jelenleg legjobb formájában lévő irányítója Josh Allen, ez pedig a döntéshozók figyelmét sem kerülte el. A Bills irányítója 814 yardot passzolt, 106 yardot futott és kilenc TD-t szerzett a hónapban, nem mellesleg pedig 3-1-es mérleghez segítette a csapatát. A legjobb védőnek viszonyt egy kevésbé felkapott játékost, a pass rusher Kyle Van Noyt választották. Nem sokat vártunk tőle, de a veterán védő nagyon jó formában kezdte az idényt, hét negatív yardos szerelés, hat sack, egy kiharcolt fumble és egy leütött passz került a neve mellé. A hónap speciális egység játékosa a Steelers rúgója, Chris Boswell lett, aki 39 pontot szorgoskodott össze, 12 kísérletéből 11 jó volt, és az egy elhibázott rúgása is 50+ yardról történt.

NFC

Sam Darnold lett a hónap legjobbja az NFC-ben – ahogy azt mindenki várta. A Vikings 4-0-val kezdett a korábban bustnak elkönyvelt irányítóval, aki 68,9 százalékos pontosság mellett 932 yardot passzolt és 11 TD-t szerzett szeptemberben. A legjobb védő Aidan Hutchinson volt, aki brutálisan agyondominálja eddig a mezőnyt. A Lions pass rushere 16 tackle mellett 6,5 sacket, hat negatív yardos szerelést és egy kiharcolt fumble-t jegyzett, a 40 nyomásgyakorlása pedig 18-cal több, mint bárkinek a ligában. A hónap ST-játékosa pedig a Cowboys rúgója, Brandon Aubrey lett, aki 43 pontot tett a közösbe és 13-ból 12 mezőnygólját értékesítette (az egy kihagyott rúgása is 50+ yardos volt).

Az újoncok

A hónap legjobb támadó újonca címet a Commanders első körös irányítója, Jayden Daniels viheti haza. 897 yardot szerzett a levegőben, 218 yardot a földön, van már hét TD-je, a csapat pedig 3-1-es mérleggel áll. Szeptember legjobb újonc védője (sőt igazából egyetlen jó rookie-ja) pedig a Rams pass rushere, Jared Verse lett. Az első körös játékostól több sacket is elvettek mások szabálytalanságai miatt, ő viszont így is jegyzett 19 tackle-t, öt negatív yardos szerelést, egy zsákolást, egy kiharcolt fumble-t és 17 nyomásgyakorlást.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group