Érdekességek

Saquon Barkley megmutatta a Giantsnek, hogy hiba volt elengedni

Published on

A holtszezon egyik nagy sztorija az volt, hogy Saquon Barkley-t elengedte a Giants, aki így aláírt a csoportrivális Eagleshöz. A Hard Knocks: Offseason adásaiban is kiemelt téma volt, a tulajdonos John Mara szerette volna megtartani, a general manager Joe Schoen viszont nem, és végül távozott a kiváló futó. Most vasárnap volt csapata ellen lépett pályára, és megmutatta, hogy hiba volt elengedni.

Barkley futott 176 yardot és egy touchdownt a mérkőzésen (plusz volt 11 elkapott yardja), amivel gyakorlatilag egymaga a New York-iak fölé nőtt, hiszen a Giants összesen 119 yardig és 3 pontig jutott a találkozó során. A 176 futott yardja a valaha volt második legtöbb, amit egy játékos volt csapata ellen felpakolt a táblára, ennél csak Cedric Benson szerzett többet (189-et) a Bears ellen 2009-ben.

Emellett az is érdekes, hogy az utóbbi 10 évben ez a 176 futott yard a legtöbb, amit a Giants ellen valaki szerzett egy meccsen. Barkley egyébként az utóbbi 10 évben a Giants színeiben is tartja a legtöbb futott yard rekordot 189 egységgel. Ha akarta volna, akkor ezt megdönthette volna, de azt mondta az oldalvonalnál Nick Sirianni főedzőnek garbage time-ban, hogy hadd fussanak a többiek is.

Barkley 658 futott yardnál jár a szezonban, tehát mérkőzésenként közel 110 yardot átlagol, emellett van már 6 touchdownja is. A 658 yardja a legtöbb az Eagles történetében egy szezon első hat fordulójában, és ez nyilván több mint bármelyik Giants-játékosnak van eddig az idényben.

1 Comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group