Connect with us

Hír

A Saints után a Cowboys is megcsinálja a saját fél-buborékját

A Cowboys egész nagy számú kontingenst különít el a saját buborékjában az edzőtábor során, írja az ESPN. Egyes játékosok, edzők és stábtagok is az ötcsillagos Omni Hotelben fognak lakni az elkövetkező időszakban, hogy segítsék a koronavírus elleni védekezést.

Nem kötelező itt lakniuk a játékosoknak, de nagyon ajánlott, és elég gyorsan rákaptak erre az összetartás és a biztonság végett is. Az újoncok és a szabadügynökök már be is költöztek a hotelbe, ahol a szezon során meg szoktak szállni a játékosok a hazai mérkőzések előtti éjszaka. A hotel össze van kötve a Ford Centerrel, a 12 ezer férőhelyes stadionnal, amit a Cowboys használ jelenleg edzésekre. Az edzőtábor során egyébként normál esetben Kaliforniában, Oxnard városában szoktak lakni a cowboysosok.

Korábban a Saints is lefoglalt egy teljes hotelt New Orleansban, hogy ott lakhassan a játékosok, de nem mindenki él ezzel a lehetőséggel, így nyilván csak félmegoldásnak tekinthető a dolog, hiszen ha a többi játékos közül esetleg elkapja valaki a vírust, az ugyanúgy beviszi az öltözőbe. Persze még mindig jobb, mint ha mindenki otthon lakna, így azért valamennyire limitálják a fertőzésveszélyt.

A tesztelések kezdete óta két Cowboys-játékos került COVID-IR listára, az elkapó Jon’Vea Johnson és a cornerback Saivion Smith, de már mindketten visszatértek az aktív rosterre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!