Connect with us

Hír

Meg lehet oldani a holdoutot az új CBA alatt is, Melvin Ingram be is mutatja

Arról írtunk már többször is, hogy az új CBA bevezetésével szinte lehetetlenné vált a holdout, hiszen ilyen esetben a játékosok elvesztenék az adott évi jóváírt szezonjukat, illetve a csapatok kötelező érvényű, nagyobb összegű pénzbüntetéseket is kiszabnának minden edzőtábortól távol töltött nap után. Egy kiskapu azonban van: ha ott vagy az edzőtáborban, de nem vagy hajlandó részt venni az edzéseken, csak a meetingeken. Ez a “házon belüli holdout”, amit most a Chargers pass rushere, Melvin Ingram mutat be.

Daniel Popper ugyanis arról számol be, hogy Ingram elégedetlen a szerződésével, és ezért nem megy ki az edzőpályára a táborban. Anthony Lynn főedző elmondta, hogy a meetingeken, walkthrough-kon és egyéni edzésprogramokon ott van a pass rusher, de a “rendes” edzéseken nincs.

Ingram látta, hogy Joey Bosa a napokban írt alá egy rekordszerződést évi 27 millió dollárról, ennek ő nagyjából a felét, 14 millió dollárt vihet haza idén szerződése utolsó évében, amiből semmi sem garantált, így az alapszakasz kezdete előtt ki is vághatná őt a csapat. A pass rusher viszont hosszabb távra szeretne maradni Los Angelesben, ezt próbálja most elérnie ezzel a házon belüli holdouttal.

Ha a Chargers nagyon akarná, akkor megbüntethetné játékosát az edzés megtagadása és a szerződés megsértése miatt, de úgy tűnik, egyelőre együttműködnek Ingrammel, hogy egy kölcsönösen jó megoldást találjanak.

A Chargersnek egyébként elég sok szabadügynöke lesz jövőre jelen állás szerint: Ingram mellett Keenan Allen, Mike Pouncey, Desmond King, Denzel Perryman, Tyrod Taylor, Dan Feeney és Forrest Lamp szerződése is lejár, hogy csak az ismertebb neveket említsük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!