Connect with us

Hír

Patterson: Trubisky olyan, mintha egy teljesen új játékos lenne

Az egyik legfelkapottabb téma az edzőtáborban, hogy vajon Mitch Trubisky vagy Nick Foles lesz a Bears kezdő irányítója az első héten. Matt Nagy nem hajlandó semmit sem elárulni, azonban Cordarrelle Patterson bekapta az újságírók által dobott csalit és beszélt kicsit Trubiskyről.

“Igazából olyan, mintha egy teljesen új játékos lenne. Látom a szemeiben, minden nap ott lobog a tűz. Erre van szükségünk az irányítóinkból. Erre a versenyszellemre. Ez mindenkiből kihozza a legjobbat, úgyhogy izgatott vagyok. Úgy érzem, jobb vezér lett. Tavaly nem éreztem ezt, de most átveszi az uralmat.”

– mondta az elkapó/futó az ESPN-nek.

Trubisky elmondta, hogy a lábmunkáján dolgozott a holtszezonban, hogy a pontosságán javítson, illetve hogy már előre oda tudja dobni a labdát, ahová majd érkezni fog az elkapója. A Bears nem hívta le az ötödik éves opcióját Trubiskynek, akinek így utolsó esélye maradt a bizonyításra idén. A “nyakára” hozták Nick Folest is, ez pedig a jelek szerint motiválja és jobbá teszi Trubiskyt.

A Bearsnél jelenleg úgy tűnik az a terv, hogy egyik nap Trubisky, másik nap Foles kezdi meg az első csapattal a munkát az edzőtáborban, hétfőn előbbi, kedden utóbbi kapta a snapek nagyobb részét a kezdőkkel. Legkésőbb három hét múlva pedig kiderül, kit nevez meg Matt Nagy az első fordulós kezdőjének.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!