Connect with us

Hír

IR-re került Danielle Hunter

A Minnesota Vikings sérültlistára helyezte a pass rusher Danielle Huntert, ami az új szabályok értelmében azt jelenti, hogy legalább három hetet ki kell hagynia, tehát szeptemberben már nem léphet pályára – írja a PFT.

Hunter sérülését igyekeztek a Vikingsnál titkolni, nem sokat tudni a dologról, valami meghúzódott nála még körülbelül egy hónappal ezelőtt. Eddig úgy gondoltuk, rendben lesz a szezonnyitóra, de most egyértelművé vált, hogy nem ez a helyzet. Hunternek így a Packers, a Colts és a Titans elleni összecsapásokat kell kihagynia és legkorábban a Texans ellen térhet vissza.

A kiváló pass rusher tavaly a második legtöbb nyomást generálta a ligában, így nyilvánvalóan fájó veszteség ez a Vikingsnak. A helyét minden bizonnyal Ifeadi Odenigbo veheti át, aki sokáig kezdőként készülhetett a szezonra, Yannick Ngakoue érkezésével azonban ez megváltozott – most viszont ismét eljött a bizonyítás ideje.


A Rams háza táján is sérültlistára került egy pass rusher, méghozzá a harmadik körös újonc Terrell Lewis. Ő viszont nem IR-re, hanem NFI-re (Non Football Injury) került, tehát minimum 6 hetet ki kell hagynia. Sean McVay főedző elmondása szerint olyan térdsérüléssel bajlódik, amilyet még nem is láttak, írja a PFT.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!