Connect with us

Hír

Ötödszörre is visszatérnek az FK! tippjátékai!

Ötödszörre is visszatér az FK! tippjátéka! Mindent, amit a játékról tudni érdemes, ebben a cikkben gyűjtöttünk össze. Jó szórakozást!

A tippjátékot a https://fkclub.hu/tippjatek/ – linken érhetitek el, vagy egyszerűen nyissátok meg az oldalt és ott válasszátok ki a Tippjáték menüpontot.

Akinek még nincs fiókja, az tud regisztrálni Facebook-fiókkal vagy emailes regisztrációval (inkább utóbbit javasoljuk, a Facebook mostanában sokat vacakol). FONTOS: minden korábban használt profil él! Vagyis nem kell újból regisztrálni, tudjátok használni a korábban megadott felhasználónevet és jelszót!

Az alap játék

A játék lényege, hogy meg kell tippelni az adott párharcok győzteseit úgy, hogy különböző téteket raksz rá. A “zsetonok” 1-16-ig terjednek értékben (attól függ, hány mérkőzés van a héten). Nyilvánvalóan célszerűbb a Patriots-Dolphinsra, ahol szinte biztosan a Patriots győz, a 16-os zsetont tenni, míg egy nehezen megtippelhető mérkőzésre az 1-est. Minél biztosabbak vagyunk egy párharc kimenetelében, annál nagyobb pontszámú zsetont célszerű rá tenni.

A játékba belépve a bal alsó sarokban van egy “?” ikon, arra rákattintva részletes leírást találtok a játékról.

Természetesen az nyer, aki az év végére a legtöbb pontot szerzi (tavaly már próbálkoztunk egy playoff játékkal is, ha minden jól megy, idén is beüzemeljük, és az ott szerzett pontok is beszámítanak a végső elszámolásba, de ez egyelőre még kérdéses).

Survivor Pick

Ez a Survivor Pickre kattintva érhető el. A játék lényege, hogy minden héten (kivéve a 16-17.-et , mert ott csak egy-egy meccsre kell tippelni) ki kell választani két csapatot, ami szerintetek győzni fog. Egy csapatot egy játék(szezon) során csak egyszer lehet kiválasztani, a rendszer nem is engedélyezi többször. Tehát nyilván nem lehet minden hétre a Packersre vagy a Patriotsra fogadni, muszáj lesz egyszer a gyengébb csapatokra is.

Jól meg kell ezért gondolni, hogy mikor kit választunk, ettől lesz érdekes az egész. Hogy tippelhess, a kiválasztott csapatokat egérrel a kijelölt négyzetbe kell húzni, majd menteni és kész is (vagy simán rákattintani).

A pontozási rendszer a következő:

  • Aki HELYESEN tippel, az +1 pontot kap, tehát egy szezon során összesen maximum 32 pont szerezhető.

Értelem szerint a legtöbb pontot szerző játékos fog nyerni (holtverseny esetén az dönt, hogy ki volt hosszabb ideig hibátlan).

Nyeremények

Természetesen a dicsőség és a Hall of Fame tagság mellett különböző díjakat kapnak a győztesek. Erről később bővebb tájékoztatást is adunk, jelenleg folyik az egyeztetés a partnerekkel. Továbbá :

  • Ha valaki valamelyik tippjátékban minden tippjét elrontja, azaz 0 ponttal fejezi be a versenyt, különdíjat kap. Értelemszerűen, ha csak egyetlen tipp is hiányzik, az kizáró ok.
  • A hibátlan tippsorokért különdíj jár. Ez a korongos játék esetében azt jelenti, hogy aki egy adott héten (ahol a maximális 16 meccset játszották le) minden mérkőzést helyesen tippelt meg, kaphat különdíjat (holtverseny esetén mindenki bekerül a Hall of Fame-be, a díjról ugyanakkor pénzfeldobás/sorsolás dönt). A Survivor játéknál pedig a tökéletes, 32 pontos szezon után jár majd extra nyeremény.

Határidő: az aktuális meccs kezdete.

Eredményhirdetés

Az eddigiekkel ellentétben minden héten lesz egy összegző cikk, ami az aktuális állást mutatja be, érdekességekkel, plusz információkkal stb.

Eddigi győzteseink

2019:

  • SonOfOden (Korong: 1. hely)
  • Sándor Zsoldos (Survivor 1. hely)

2018:

  • László Boros (Korong: 1. hely)
  • pillanat11 (Survivor 1. hely)

2017:

  • turosz12 (Survivor: 1. hely)
  • Wilson3 (Korong: 1. hely)
  • Tamara05 (Hibátlan tippsor: 16/16)

2016:

  • Péter Eiben (Korong: 1. hely)
  • Vampeare (Survivor: 1. hely)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!