Connect with us

Hír

Daniel Jones visszatér a Giants kezdőjébe

A New York Giants visszakapja kezdő irányítóját, ugyanis Daniel Jones fogja kivezetni a csapatot a pályára a Ravens ellen holnap este – írja Ian Rapoport. A másodéves QB-nak combhajlító- és bokasérülése is volt, ezért egyáltalán nem volt mobilis a zsebben, ami gyenge játékhoz, majd a lecseréléséhez vezetett, de Colt McCoy sem tudott igazából jobb játékot nyújtani. Most viszont, hogy Jones közel 100 százalékos állapotban van, visszatérhet, hogy megküzdjön az NFC East trónjáért.

A Giants jelenleg 5-9-cel áll, egy győzelemmel lemaradva a csoportot vezető 6-8-as Washington Football Teamtől. A tiebreaker viszont a New York-iaké (hiszen kétszer is megverték Ron Rivera együttesét), így ha azonos mérleggel zárnák az alapszakaszt, akkor a Giants jutna be a rájátszásba. Ehhez nyilván eggyel több győzelem kell a maradék két fordulóban Joe Judge fiaitól. A kékek a Ravens, majd a Cowboys ellen játszanak, míg a Washington a Panthersszel, majd az Eaglesszel. Mindeközben az 5-9-es Cowboysnak és a 4-9-1-es Eaglesnek is van még esélye jelenleg a csoportgyőzelemre, de a holnapi egymás elleni meccsük során egyikük biztosan kiesik a versenyfutásból.

Így tehát a csoport csak akkor dőlhet el vasárnap éjjel, ha a Giants kikap, a Washington pedig nyer, minden ellenkező esetben az utolsó fordulóban dől majd el az NFC East trónjának sorsa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!