Connect with us

Hír

BREAKING: Az Eagles kirúgta Doug Pedersont!

Tegnap írtunk arról, hogy az eredeti hírekkel ellentétben mégsem olyan biztos Doug Pederson állása, a főedző ma ült le a tulajdonos Jeffrey Lurie-val egyeztetni a jövőről. A megbeszélés vége pedig az lett, hogy Pedersont menesztették – számol be Tom Pelissero.

Lurie-t állítólag nem tudta meggyőzni Pederson a terveiről, amik első hallásra is elég lehangolóak voltak: házon belül akart előléptetni pozíciós edzőket koordinátorokká, köztük a QB-edző Press Taylort, aki láthatóan nem végzett valami jó munkát Carson Wentz-cel, de Pederson a mentoráltjának tekintette. A tulajdonos elégedetlen volt, a főedző pedig állítólag megelégelte, hogy megmondják neki, mit csináljon.

Pederson három éve még Super Bowlt nyert az Eaglesnek, szobra is van a Lincoln Financial Field előtt, mostantól azonban nem ő a csapat főedzője.

Az Eagles HC-állása nem tűnik valami vonzónak, az irányító-kérdés nincs megoldva, a keret gyenge, öreg és drága, pénz nincs a sapkában az erősítésre. Pedersonnak akár New Yorkban lehet újra munkája, ugyanis jó kapcsolatot ápol a general manager Joe Douglasszel, de ez egyelőre csak merő spekuláció.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!