Connect with us

Hír

A 49ers Teddy Bridgewater iránt érdeklődik

A 49ersnél nagyon elégedetlenek lehetnek Jimmy Garoppolóval, a TheAthletic riportja szerint ugyanis a csapat megkereste a Carolina Pantherst Teddy Bridgewater miatt.

Garoppolo szerződése még két évig érvényes, idén 25,4 millió dollárt, 2022-ben 25,6 millió dollárt kereshet. A szerződésben van egy no trade clause, tehát a beleegyezése nélkül nem lehet elcserélni, ugyanakkor 24,1 millió dollárt spórolva lehet elküldeni. Magyarán a 49ers bármikor lecserélheti egy jobbnak gondolt irányítóra.

A Panthers sem ragaszkodik különösebben Bridgewaterhez, Matt Staffordért cserébe is beáldozta volna a csapat. Trade esetén 13 millió dollárt spórolna a Carolina, míg a QB mindennel együtt 18 millió dollárt kereshet új állomáshelyén.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a két gárda meddig jutott a tárgyalások során, de nem lenne elképzelhetetlen egy megállapodás. Garoppolo iránt többek között a Patriots is érdeklődött, az érte kapott ellenértéke felhasználva a 49ers megszerezhetné Bridgewatert, míg a Panthers az extra drafttőkével felcserélhet a top 5-be egy irányítóért (vagy Deshaun Watsonért, ha a Texans hajlandó felvenni a telefont). Mindenki nyerne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!