Connect with us

Hír

Senki sem opt outolt idén

A játékosok múlt hét péntekig jelezhették a ligának az opt out szándékukat, de a hétvége és az ottani ünnepek miatt csak most kezdtek el szivárogni az információk: a PFT több forrásra hivatkozva azt állítja, hogy senki sem üli ki a szezont.

Tavaly 67 játékos döntött az opt out mellett a koronavírus miatt – ők kaptak egy kis pénzt, de a szerződésük egy évvel eltolódott. A lehetőség idén is adott volt, de fontos különbség volt, hogy most csak a magas kockázatú játékosok kaptak volna valamilyen fizetést (350 ezer dollárt), a többiek nem (ők tavaly 150 ezret kaptak). Ráadásul az idei újoncok nem is jogosultak önkéntes opt outra (tehát csak akkor ülhetik ki a szezont, ha magas kockázatúak), csak azok, akiknek 2020 óta élő szerződése van.

Érdekesség a nulla opt outtal kapcsolatban, hogy például Cole Beasley nem szerepel a listán. A Bills elkapója ugyanis nem akarja magát beoltatni, viszont a tavalyi körülmények között sem szeretne játszani (a nem oltottak kötelezettségeikről és hátrányaikról ITT írtunk bővebben), így neki logikus lett volna az opt out mellett dönteni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group