Connect with us

Hír

Carson Wentz megsérült, egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia

Egyelőre nem indul jól Carson Wentz indianapolisi karrierje: az irányító lábsérülést szenvedett és Adam Schefter információi alapján egyelőre nem tudni, mennyi időt kell kihagyni. Aggódni egyelőre nem kell, bár az azért nem túl biztató, hogy ma nem tudott edzeni a sérülés miatt.

Wentz 2016-ban került a ligába 1/2-esként, és újoncként 16 meccsen lépett pályára. Az ezt követő két szezonban nyolc meccset és mindkét évben a teljes rájátszást ki kellett hagynia sérülések miatt. A sérülékenysége mindig is aggályos volt, de bizakodásra adott okot, hogy az elmúlt két idényben már végig a pályán tudott lenni (tavaly a rossz teljesítménye miatt játszott csak 12 meccset).

Így most nem csak a Colts, de az Eagles is szomorú lehet. Utóbbi ugyanis egy 2021-es harmadik és egy 2022-es második körös pickért szerezte meg az irányítót, de utóbbi első körössé változna, ha Wentz legalább a snapek 75 százalékában (azaz legalább 13 meccsen) pályára lép. Ha az irányító sérülése súlyos, akkor az Eagles könnyen elveszíthet egy első kört.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!