Connect with us

Hír

Marshon Lattimore gigaszerződést kötött a Saintsszel

A Saints korábbi első körös cornerbackje, Marshon Lattimore megállapodott a csapattal egy öt évre szóló $97,6 milliós hosszabbításról, amiből $44 millió teljesen, összesen $68,3 millió pedig valamilyen formában garantált – írja Ian Rapoport. Ezzel ő lett a liga második legjobban fizetett cornerbackje.

Lattimore szuper újonc évet hozott le 2017-ben, azonban arra a szintre nem sikerült még egyszer felérnie, helyenként kifejezetten gyengén is játszott. New Orleansban azonban nagyon bíznak és hisznek benne, és ha egész szezonban, vagy még inkább a szerződése végéig úgy játszik, ahogy tegnap a Packers ellen, akkor megéri majd a pénzét, ugyanis bombaformában nyitotta az évet.

A jó hírek mellé egy kisebb rossz is becsúszott, ugyanis a cornerbacknek megsérült a hüvelykujja, amit meg kell műteni, így várhatóan pár hetet ki kell hagynia.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
peter szabo
peter szabo
2021-09-13 17:00

Esküszöm hogy a széintsz cap kezelője egy zseni!!! Akit pár év múlva elásnak egy félreeső helyen…comment image

Dongatto
Dongatto
2021-09-13 08:43

Örülök a hosszabbìtàsnak, nagyon nagy kedvencem. Vannak gyenge meccsei de utàna csinàl pàr hatalmas jàtèkot ès nàlam màr elis van felejtve előtte mit csinàlt :D Valamint birom nagyon hogy vagy ezer fèle kèzfogàsa van a csapattàrsaival :D

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x