Connect with us

Hír

A 6. hét legjobb játékosai

Szokásosan szerda reggel osztja ki az NFL a hét legjobb játékosainak járó elismeréseket. Nézzük, kik érdemelték ezt ki a 6. fordulóban. 

AFC

A hét támadója idén már másodszor a Titans running backje, Derrick Henry lett, aki 20 futásból 143 yardot és 3 TD-t szerzett a Bills elleni hétfő esti rangadón. Henry hét forduló után 260 egységnyi különbséggel vezeti a ligát futott yardokban. A védőknél a Steelers pass rushere, TJ Watt kapta meg az elismerést, miután a Seahawks ellen a hosszabbításban két sacket is szerzett, az egyikkel ráadásul fumble-t erőszakolt ki, amivel utána megnyerte a meccset a csapata. A speciális egységben Matthew Wrightot jutalmazták, aki megszakította a Jaguars sikertelen mezőnygól szériáját, ráadásul az egyenlítő és a meccsnyerő field goalt is bevágta 50+ yardról Londonban.

NFC

Annak ellenére, hogy a Patriots ellen dobott egy interception és volt egy fumble-je is, Dak Prescott lett a hét támadója az NFC-ben. A Cowboys irányítója ezen kívül 445 yardot és 3 touchdownt dobált és ismét lenyűgözően játszott, fenntartva kiváló formáját. A védőknél a Rams safetyje, Taylor Rapp kapta meg az elismerést, miután két interceptiont is szerzett a Giants ellen a négy tackle-je és három leütött labdája mellett. A speciális egységben Matt Pratert jutalmazták, a Cardinals rúgója három mezőnygólt és négy extra pontot értékesített hiba nélkül. Ez már a 14. ilyen díja karrierje során.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!