Connect with us

Hír

JPP: Még senkinek sem mutattuk meg a legjobb játékunkat

A Buccaneers az utóbbi két meccsét elvesztette és így egy csalódást keltő 6-3-as mérleggel áll csupán. A csapat veterán pass rushere, Jason Pierre-Paul úgy gondolja, hogy az utóbbi hetekben nem találják a formájukat és idén még nem tudtak összerakni egy olyan meccset, ahol minden klappolt volna. Ami probléma, hiszen mindenki a címvédőt akarja megverni, így kettőzött erővel szállnak ellenük harcba, és nekik is fel kellene venni a versenyt ilyen szempontból.

“Szerintem még senkinek sem mutattuk meg a legjobb játékunkat. Defense, offense, special team. Próbáljuk elfelejteni, hogy mi vagyunk a bajnokok, de meg kell értenünk, hogy mind a 31 csapat a legjobbját akarja nyújtani ellenünk. Még ha nem is olyan jók, nincsenek rossz csapatok az NFL-ben. Vasárnaponként bármi megtörténhet, bárki simán kikaphat. Úgy gondolom, hogy nem játszottuk a legjobb játékunkat, de képesek vagyunk rá. Az egész csapat próbál szinkronba kerülni, egyként küzdeni, és amint ez sikerül, akkor előjön az igazi Buccaneers. Mindenki a legjobbját fogja nyújtani ellenünk, szóval nekünk is meg kell találnunk azt a játékunkat. Jobb későn, mint soha.”

– mondta JPP, via PFT.

A Bucs tavaly is 6-3-mal kezdett, utána ráadásul a következő háromból még kettőt elbukott, onnantól kezdve viszont már senki sem tudta megállítani Bradyéket. Idén is hasonló lesz a forgatókönyv?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!