Connect with us

Hír

A Vikings új edzője Cooper Kuppot csinálna Justin Jeffersonból

A Vikingsnál játszik a liga egyik legjobb fiatal elkapója, ez pedig nyilvánvalóan nagy örömet okoz az újdonsült főedző Kevin O’Connellnek is. Azonban fordítva is igaz lehet ez, és Justin Jefferson is örülhet a támadófelfogású főedzőnek, főleg annak tudatában, hogy O’Connell úgy szeretné ő használni, mint Cooper Kuppot, aki minden fő kategóriában (elkapás, yard, TD) a liga legjobbja volt 2021-ben.

“A legfontosabb dolog Cooper Kuppal kapcsolatban az volt tavaly, hogy több helyen is felállt a formációban. Nehéz volt a védelmeknek kitalálni, hol is lesz majd. Így elég sok mindent csinált és nagy szerepe volt a támadósorban azon kívül is, hogy elkapott egy csomó labdát és szerzett egy halom touchdownt. Nagy szerepe volt, mert mindenben hajlandó volt részt venni, legyen az passz vagy futás.

Ezt látom Justinban is. Hihetetlen jó képességei vannak, és lehet őt is mozgatni. Megnehezíthetjük a védelmek dolgát ezzel, nem mindig ugyanott fog felállni, nem kell mindig ugyanazokat az útvonalakat futnia. Dinamikus labdával a kezében, szívesen blokkol futáshoz, különleges játékos. Nagy jövő áll előtte, már most is egy szupersztár, és nagy szerepe lesz a támadósorban, így tovább fog emelkedni a ligában.”

– mondta O’Connell, via PFT.

Jeffersonnak nem teljesen ugyanaz a skillsetje, mint Kuppnak, de kíváncsian várjuk, mit hoz ki belőle az új főedző.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!