Connect with us

Hír

Davante Adams: Egy álmom vált valóra azzal, hogy a Raiders játékosa lehetek

Davante Adams a fellegekben jár: nemcsak, hogy minden idők legjobban kereső elkapója lett, mindezt álmai csapatában teszi. A Las Vegas Review-Journalnak adott interjújában ugyan kiemelte, hogy csodálatos volt Aaron Rodgersszel együtt játszani és hogy nem volt egyszerű a döntés, de hiszi, hogy ennek így kellett történnie.

“East Palo Altóban (Oaklandtől 32 mérföldnyire – a szerk.) nőttem fel, egész életemben a Raidersnek szurkoltam. Egy álmom vált valóra azzal, hogy a Raiders játékosa lehetek. Amikor gyerekként azt mondtam, hogy NFL-sztár akarok lenni, akkor egy Charles Woodson mez volt rajtam. Nyugodtan mondhatjuk azt, hogy ennek így kellett történnie.”

Érdemes megjegyezni, hogy az elkapó szerződése végtelenül csapatbarát, sőt szinte semmiben nem különbözik attól, mintha franchise tag alatt játszana idén (amiről a Packersben még azt mondta, hogy nem fog megtenni). Ráadásul egy Super Bowl esélyes csapatot és egy kétszeres MVP irányítót hagyott ott az AFC West negyedik legerősebb gárdájáért – jó eséllyel tényleg egy álom vált számára valóra.

Adams nagyon el akart menekülni Green Bay-ből – a Davante Adams szerződés

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!