Connect with us

Hír

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia Kyler Murray-nek, ha holdoutolni akar

A Cardinals nem nagyon akar új szerződést adni a korábbi 1/1-es Kyler Murray-nek, aki emiatt nyilvános hisztibe kezdett. Ezt megteheti, nem árt vele különösebben senkinek (leszámítva a miatta idegbajt kapó szurkolókat), de a holdoutot jobb, ha kétszer is átgondolja.

Amennyiben Murray úgy döntene, hogy nem vesz részt a csapat programjain, míg nem kap új szerződést, akkor nagyon sok pénzt fog veszíteni – ráadásul az új CBA alapján ezeket a csapat nem engedheti el, aki holdoutol, az mindenképp fizetni fog. Murray (és mindenki más) esetében ez napi 40 ezer dollárt jelent, plusz elbukná az idei 4,524 millió dolláros roster bónuszát, ha az edzőtábor harmadik napjáig nem jelenik meg. Ezt követően minden egyes kihagyott meccsel 45 ezer dollárt veszítene (765 ezer dollár összesen), plusz vissza kellene fizetnie 5,8 millió dollárnyi aláírási bónuszt.

Persze ez aprópénz lenne például egy 5 éves, 230 millió dolláros szerződéshez képest (ennyit kapott Deshaun Watson). Ugyanakkor mivel közel sem biztos, hogy bárki fizetne neki akárcsak évi 35 milliót, így érdemes óvatosnak lennie a keménykedéssel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!