Connect with us

Hír

Három meccset is rendez karácsonykor az NFL

Idén karácsony napja, azaz december 25 épp vasárnapra esik, és ezt ki is használja az NFL. A liga közvetítésekért felelős alelnöke, Mike North mondta el, hogy három mérkőzést is fognak játszani ekkor (via ESPN). Ennek a hírnek minden bizonnyal az NBA örül a legkevésbé, hiszen az amerikai kosárliga már 14 éve öt meccset is rendez december 25-én, az NFL pedig tőlük vehet el nézőket.

A teljes karácsonyi menüt tekintve a 16. fordulóban lesz csütörtök esti rangadó (december 22), majd szenteste (december 24) szombaton 11 mérkőzést rendeznek, másnap pedig jön az említett triple-header, hogy a fordulót aztán hétfő esti rangadóval zárja a liga december 26-án. North-tól azt is megtudtuk, hogy jövőre is legalább két karácsony napi mérkőzést rendeznek majd, amikor hétfőre esik 25.-e.

Tavaly a Packers-Browns összecsapás karácsony este az alapszakasz harmadik legnézettebb mérkőzése volt egyébként. Hogy idén melyik csapatok mérik össze tudásukat, arra majd május 9-én derül fény – a teljes menetrendet pedig május 12-én teszi közzé a liga.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!