Connect with us

Hír

A Rams még mindig azon dolgozik, hogy visszaigazolja Odell Beckhamet

Jarvis Landry kiesésével Odell Beckham lett a legjobb elérhető elkapó a piacon. Ugyan az ACL-sérüléséből még mindig nem épült fel és jó eséllyel nem is fog a szezon kezdetére, de a Rams ennek ellenére továbbra is szeretné visszaigazolni a Super Bowl egyik hősét.

“Nem is kérdés, hogy szeretnénk őt visszahozni. Tényleg a csapatnál akarom látni Odellt. Nagyszerűen játszott nálunk, egy remek csapattárs és nagyon rövid idő alatt nagyon speciális kapcsolatot alakított ki velünk. A cél az, hogy visszahozzuk és továbbra is azon dolgozunk, hogy ez meg is történjen”

– nyilatkozta Sean McVay (via USAToday).

OBJ tényleg jól teljesített Los Angelesben a novemberi leigazolása után (50 elkapás, 644 yard, 8 TD rájátszással együtt). Nem lenne meglepő, ha visszatérne a Ramshez, amely ugyan leigazolta Allen Robinsont egy Beckhaméhez hasonló szerepre, de mindeközben elcserélte Robert Woodst a Titanshez, így még elférhet OBJ is a fegyverarzenálban. És tekintve, hogy Landry is csak 3 millió dolláros alapfizetést kapott, jó eséllyel bele is férne a költségvetésbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!