Connect with us

Hír

Egyre valószínűbb, hogy Alex Mack visszavonul

Alex Mack 2021-ben csatlakozott a 49ershez, három évre kötelezte el magát. Ugyanakkor már a szezon végén voltak olyan hangok, hogy a kiváló center visszavonulhat és most burkoltan a főedző Kyle Shanahan is erre utalt.

“Folyamatosan kapcsolatban voltam vele a holtszezon során, de az esküvőjén és a nászútja alatt is beszéltünk. Most is külföldön van és van egy elég jó tippem, hogy mit is csinál. Alexen múlik, hogy folytatja-e, de sejtem, hogy mi fog történni és szerintem ti is”

– mondta Shanahan az újságírók kérdésére.

Az általános vélemény az, hogy Mack vissza fog vonulni, és mivel már 37 éves lesz idén, aki épp most alapított családot, így nem túl merész a visszavonulására tippelni. Ezzel a döntéssel egyébként 4,275 millió dollár szabadulna fel, illetve a 49ers még visszaperelhetne 2,45 millió dollárt, bár jó eséllyel ezt elengedi a franchise.

Mack 2009-ben a Browns első köröse volt és fénykorában a liga messze legjobb centere volt. 2015-ig volt a Browns játékosa, majd öt évig játszott Atlantában, míg tavaly a 49erst erősítette. Eddigi karrierje során 196 alapszakaszmeccen játszott (és kezdett), háromszor lett All-Pro és hétszer Pro Bowler, illetve beválasztották a 2010-es évtized álomcsapatába is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!