Connect with us

Hír

A legjobb támadófalak az NFC-ben vannak

A PFF összeállította a liga legjobb támadófalainak top 5-ös listáját, amin mindössze egyetlen AFC-s gárda kapott helyet. Ha a támadófalak nyerik a bajnokságot, akkor jó eséllyel idén is az NFC-ből kerül ki a győztes.

A lista ötödik helyén a Packers kapott helyett. Elsőre talán meglepő lehet, mert bár a sérülésből lábadozó David Bakhtiari top 2-es LT, a túloldalán pedig Elgton Jenkins is egyre közelebb az elit szinthez, a Jon Runyan, Josh Myers, Royce Newman belső fal azért nem néz ki annyira jónak.

A negyedik helyen a Bucs kapott helyett, ami némileg szintén vitatható, csak épp más okból. Ugyan Ali Marpet visszavonult, Alex Cappa pedig eligazolt, de előbbi helyére érkezett a ligaelit Shaq Mason, utóbbi meg soha nem volt top játékos. A kiváló center Ryan Jensen visszatért, a szélen a Donovan Smith-Tristan Wirfs ligaszinten is minimum top 5-ös duót alkot, és Cappa helyén is egy második körös újonc kap szerepet. Az első hely mellett is lehetne érvelni.

A dobogó legalsó fokára a Lions állhatna. A támadófal az egyetlen elit egysége a csapatnak, ahol szélen a két korábbi első körös, Taylor Decker és Penei Sewell pusztít, a labdát a minimum top 5-ös Frank Ragnow adja az irányítónak, és a Jonah Jackson-Halapoulivaati Vaitai guard duó is hoz egy jó szintet.

A második a listán a Browns, pedig a csapat még az elit center JC Trettert is kirúgta. Ugyan minőségi pótlás nem nagyon érkezett, de a 2020-as első körös Jedrick Wills, valamint az All-Pro kaliber Joel Bitonio, Wyatt Teller és Jack Conklin még így is kenterbe ver szinte bárkit.

A legjobb támadófallal pedig az Eagles rendelkezik a PFF szerint. A korábbi hetedik körös Jordan Mailata tavaly elit szinten játszott, Lane Johnson és Jason Kelce még mindig nagyon jó, ahogy az Isaac Seumalo-Landon Dickerson duó is messze átlag feletti. Ha van valami, amire Jalen Hurts nem foghatja az esetleges rossz teljesítményt, az az OL.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!