Connect with us

Hír

A Ramsnél meghagyták Beckham öltözőszekrényét, várják vissza

Odell Beckham továbbra sem egészséges, így pedig jelenleg nincs csapata a 2022-es szezonra. Előző állomáshelyén azonban tárt karokkal várják vissza. Ugyan a mezszámát Cam Akers lestoppolta, az öltözőszekrényét névtáblával meg mindennel együtt meghagyták a Rams edzőközpontjában – írja Jourdan Rodrigue.

Régóta spekulálják, hogy a Ramsbe fog visszatérni Beckham, hiszen jól érezte magát Los Angelesben, Super Bowlt is nyert, és a csapat is nagyon hasznosnak találta a játékát. Szerződésben ez azonban egyelőre nem manifesztálódott, a fizetési igényt és a fizetési hajlandóságot pedig nem tudni ezen a ponton a felek részéről.

Az öltöző fenntartása viszont egyértelműen azt jelzi, hogy a Ramsnél várják vissza Beckhamet, amikor felépül. Persze megtehették volna azt is, hogy szerződtetik, és akkor náluk megy rehabilitációra és biztosítva van a helye a keretben akkorra, amikor felépül (ráadásul roster-helyet sem foglalt volna a PUP-listán). Így kissé furcsa, hogy ezt miért nem tették meg, ha ennyire várják vissza, bár így vélhetően kevesebbet kell fizetni neki idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!