Connect with us

Hír

A Buccaneers is megtalálta támadókoordinátorát

A Buccaneers jövője elég ködös jelenleg, hiszen Tom Brady visszavonult, el kéne tüntetni 58 millió dollárt a sapkából, sok a szabadügynök is. De legalább támadókoordinátor már van egy elég hosszú keresés után – 10 jelöltet is interjúztattak. Mike Garafolo információi szerint ugyanis a csapat kinevezte a Seahawks eddigi irányítóedzőjét, Dave Canales. Ő a szezon végén kirúgott Byron Leftwich helyét veszi át.

A 41 éves Canales a Seahawksnál nagy szerepet töltött be abban, hogy Geno Smith ilyen szintű fejlődésen ment át, Pro Bowler lett és az Év Visszatérője címet is bezsebelte a liga legjobb passzpontosságával. Elég régóta Seattle-ben dolgozik egyébként, 2010-ben csatlakozott a stábhoz elkapóedzőként, majd 2020-ban két évig passzjátékért felelős koordinátor volt, tavaly pedig irányítóedző.

Canales a Ravensnél is a favoritok közt volt, azonban Baltimore-ban végül Todd Monken mellett döntöttek. Most a Buccaneersnél egyelőre nem tudni, kivel kell majd dolgoznia irányítófronton, így érdekes kihívás elé néz. Ráadásul ugyebár sosem hívott még játékokat, bár ez annyira nem meglepő új támadókoordinátoroknál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!