Connect with us

Hír

Hosszabbított sérült védőjével a Patriots, futót igazolt a Saints

A Patriots már májusban IR-re tette a linebacker Raekwon McMillant egy Achilles-sérül miatt, aki így biztosan nem lép pályára idén. Enne ellenére a csapat hosszabbított a védővel, aki így 2024-ben is a csapat tagja lesz, állítja Field Yates. A Dolphins korábbi második körös LB-je 2021-től erősíti a Patriotst, első évét teljesen kihagyta sérülés miatt, de 2022-ben jól játszott.

A Colts leigazolta a safety Ronnie Harrisont. A Jaguars 2018-ban harmadik körös védője karrierje során 67 meccsen lépett pályára és 45-ször volt kezdő. Az elmúlt három idényben a Brownst erősítette, tavaly 16 meccsen 23 tackle-t, egy sacket és egy leütött passzt jegyzett.


A Bears szedte fel a waiverről a Falconstól kivágott Mykal Walkert. A 2020-ban negyedik körös linebacker már újoncként is egész nagy szerepet kapott, és a PFF elit coverage értékelést adott neki a szezon során, így bizakodóak lehettek a csapat szurkolói. Másodévesen megsérült, de tavaly kezdőnek számított, habár itt már koránt sem teljesített olyan jól. Ezzel együtt van benne kezdő potenciál, hasznos eleme lehet a Bears védelmének.


Kendre Miller térdsérülése után kissé vékony lett a futóposzt a Saintsnél, így a csapat leigazolta Darrel Williamst. A támadó karrierje első négy évét a Chiefsben töltötte, míg tavaly a Cardinalsban játszott. Nem egy különösebben jó játékos, pályafutása során 57 meccsen lépett pályára, de csak 1014 yardot futott 11 TD mellett

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group