Connect with us

Hír

CJ Okoye azt sem tudta, mi az a sack, mégis szerzett egyet

CJ Okoyéról már írtunk korábban, ő az a védőfalember, aki az NFL’s International Pathway programján keresztül került a ligába és élete első futballmeccsén (bármilyen szinten) szerzett egy sacket. Mint kiderült, fogalma sem volt arról, mi az a sack, míg a csapattársai el nem mondták neki, hogy épp most szerzett egyet.

“Higgyétek el, fogalmam sem volt, mi az a sack. Az ellenfél kimozgott a zsebből, én meg azt gondoltam, hogy szerelem vagy valami. Amikor sikerült, úgy voltam vele, hogy “Oké, ez egy negatív játék vagy valami”. Aztán a csapattársaim odajöttek hozzám, hogy szereztek egy sacket. Azt sem tudtam, miről beszélnek”

– mondta Okoye (via Rich Eisen).

Az International Player Pathway keretében az adott csapatoknak lehetőségük van az adott játékosukat az idényre megtartani kvázi +1 főként – nem számít sem a gyakorlócsapatba, sem az 53 fős keretbe, de így nem is léphet pályára a szezonban. Könnyen lehet, hogy ez lesz Okoye sorsa, nagyon sokat kell még tanulnia, de kis szerencsével lehet belőle egy korrekt játékos hosszú távon.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group