Connect with us

Hír

Kiárusítás lehet a Vikingsnál, Danielle Hunter is vihető

A Vikings már a holtszezonban belekezdett egy komolyabb újjáépítésbe, a menedzsment sorra vált meg a legjobb védőitől. Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy az elit pass rusher Danielle Hunter is köztük lesz, de végül sikerült megállapodniuk a feleknek a folytatásról. Az 1-4-es kezdés után viszont megint aktuális lett a kérdés és könnyen elképzelhető, hogy az október végi cserehatáridő előtt kiárusítást fog tartani a csapat.

Több riport is arról számolt be, hogy a Vikings meghallgatja a trade ajánlatokat Hunterrel kapcsolatban. A 28 éves védő neve mellé 76 nyomásgyakorlás és 13 sack került tavaly, idén pedig öt meccsen már hat zsákolásnál tart, vagyis abszolút elit szintet képvisel. A szerződése viszont jövőre lejár, így ha még komolyabb ellenértéket akar érte a csapat (mondjuk egy második- és egy harmadik körös picket), akkor most kell elcserélni.

Hunter mellett állítólag több hívást is kapott a Viking az elkapó K.J. Osbornnal és a safety Harrison Smith-szel kapcsolatban is. Előbbi egy korrekt második-harmadik számú WR, a legjobb idényében 670 yard és hét TD került a neve mellé, egy 5-6. körös picket bőven megérhet. Harrison pedig sokáig a liga egyik legjobb safetyje volt, és bár még mindig átlagon felüli, de lassan 35 évesen már jelentősen megkopott a játéka (6-7. kört remélhet érte a csapat).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x