Connect with us

Hír

Cousins nem megy bele semmilyen cserébe

A Vikings hamarosan kiárusításba kezdhet, az irányító Kirk Cousins viszont akkor sem fog távozni, ha a csapatnak sikerül megegyeznie egy másik franchise-zal. Az ESPN információi szerint ugyanis az irányító nem akar költözni és senki kedvéért nem fog lemondani a szerződése no-trade záradékáról.

Kiárusítás lehet a Vikingsnál, Danielle Hunter is vihető

A Vikingsnak az 1-4-es kezdés és Justin Jefferson sérülése miatt nem sok esélye van már idén a rájátszásra, így a csapat szempontjából teljesen logikus döntés lenne elcserélni a szezon végén amúgy is szabadügynökké váló, a menedzsment által különösebben nem sokra tartott Cousinst. Ideális esetben akár még első kört is kaphatna érte a gárda, de ehhez az kell, hogy a QB önként lemondjon a jogairól és engedélyezze a saját elcserélését.

Erre pedig nem sok esély van. Cousins híresen kényelmes ember, aki szeret Minnesotában élni és a Vikingsban játszani, illetve különösen fontos neki, hogy meglegyen a kémia az elkapóival. Utóbbi biztosan nem lesz azonnal adott, bárhová is menjen, a szakmai előre lépésre sincs garancia (a Jets lenne a legjobb esélye a győzelemre, de közel sem biztos, hogy vele meglenne a rájátszás), ahogy a költözés sem túl vonzó a szezon közepén, pláne úgy, hogy jövőre mindenképp tesztelni fogja a piacot és jó eséllyel fél éven belül másodszor is költöznie kellene.

Az NFL-ben persze bármi is megtörténhet, de nagy tételben talán ne fogadjunk Cousins távozására.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group