Connect with us

Érdekességek

Amit Joshua Dobbs véghez vitt, arra nem igazán vannak szavak

Joshua Dobbs szerda reggel érkezett meg Minnesotába új csapatához. Mindössze három edzése volt a csapattársakkal, de egyetlen egy snapet sem kapott az edzéseken a kezdőkkel, hiszen Jaren Hallt készítették fel a játékra, Dobbs a tervek szerint majd csak jövő héten lépett volna pályára. Az élet felülírta a terveket, Hall agyrázkódást szenvedett, így a Cardinalstól érkező QB-nak hamar be kellett állnia.

Mindezt ugyebár úgy, hogy még sosem kapott snapet a center Garrett Bradburytől, ezért ott az oldalvonalnál kellett ezt először elgyakorolni, ahogy a játékindító mondatokat is. Sosem dobott egyetlen passzt sem egyik elkapójának sem, még csak a teljes neveiket sem tudta. A játékok nagy részét sem ismerte a playbookból, a főedző Kevin O’Connell magyarázta neki a dolgokat a snap előtt (amíg a rádiókommunikáció engedi), hogy mire kell figyelni, illetve a csapattársak is mondogatták a feladatokat a huddle-ben.

Így sikerült végül győzelemre vezetnie a Vikingst a Falcons ellen két passzolt- és egy futott touchdownnal. Fun fact, hogy múlt héten még a Cardinals színeiben volt két passzolt- és egy futott touchdownja, az NFL történetében pedig még nem fordult elő ilyen, hogy valaki megcsinálja ezt két egymást követő héten két különböző csapatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group