Connect with us

Hír

Josh McCownt is kirúgta a Panthers, Greg Olsen bejelentkezett a főedzői állásra

Frank Reich kirúgása után további változtatásokat is eszközölt a Panthers tegnap. Menesztették a QB-edző Josh McCownt és a futóedző / segéd főedző Duce Staley-t is – jelentették be közösségi médiás felületeiken. Ian Rapoport információi szerint viszont nem a tulajdonos David Tepper döntött erről, hanem az ideiglenes főedzőnek kinevezett special team koordinátor Chris Tabor, illetve a segédje, Jim Caldwell.

McCown és Staley is része volt annak az All-Star edzői stábnak, amit összeverbuvált a Panthers a holtszezonban, hogy minél jobban segíthessék az 1/1-es újonc irányítót és az egész támadósort. Ez azonban egyáltalán nem jött össze, gyakorlatilag egyetlen részegysége sem tudott fejlődni a támadósornak, így gyors bukás lett a sztori vége.

További Panthersszel kapcsolatos hír, hogy a csapat korábbi tight endje, a jelenleg szakkommentátorként dolgozó Greg Olsen úgy nyilatkozott a TheAthletic számára, hogy ha David Tepper megkeresné, akkor érdekelné a főedzői állás. Olsen talán a legjobb szakkommentátor jelenleg minden tévétársaságot figyelembe véve, ezért is érdekes, hogy az edzőség felé kacsintgatna (bár Tom Brady jövő évi érkezése kitúrhatja a legjobb meccsekről Olsent), főleg hogy ebben annyit tapasztalata van csak, hogy a kisgyereke csapatát edzette.

Olyan lenne ez a kinevezés, mint tavaly Jeff Saturday főedzőnek tétele a Coltsnál. Mondjuk ha Jim Irsay meglépte, nem zárjuk ki, hogy Tepper is megtegye. Pénzt persze nem tennénk erre az eshetőségre, de érdekes sztori lenne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group