Connect with us

Hír

Calvin Johnson szerint hamarosan megdöntik a rekordját

Az utóbbi években Tyreek Hill több ponton is olyan ütemben haladt, amivel megdönthette volna Calvin “Megatron” Johnson elkapott yard rekordját. Azonban két éve Tua Tagovailoa agyrázkódásai, tavaly pedig saját kisebb sérülése miatt végül elmaradt ettől: 2023-ban egész konkrétan 1799 yardot szerzett, így 165 yarddal maradt el a legendás 1964 yardos rekordtól. Azonban még nála is közelebb került 2021-ben Cooper Kupp, aki 1947 yardot szerzett a Rams színeiben.

A Hall of Famer ex-Lions elkapó pedig pontosan tudja, hogy csak idő kérdése, amíg valaki megdönti a rekordját.

“Nem is tudom, már vagy egy évtizede tartom ezt. De ahogy haladnak a dolgok, ez egyszer meg fog dőlni. Minél több offense-t akarnak, szóval egy ponton meg fog történni. De egészségesnek kell maradni, végig kell játszani a 17 meccset, ez a kulcs. A 17 meccs fontos, ezzel esélyed van egy extra 150 vagy akár 200 yardra.”

– mondta Megatron a Detroit Free Pressnek.

Johnson egyébként 2012-ben Jerry Rice 1848 yardos rekordját adta át a múltnak, ami 17 éven át számított a valaha volt legjobbnak. Most 12 évnél tartunk, kíváncsiak vagyunk, hogy a következő 5 évben sikerül-e a csúcsdöntés, vagy hosszabb ideig áll majd fenn Megatron rekordja. Illetve az is érdekes kérdés, hogy ha már csúcsdöntés, sikerül-e a 2000-es határt is elérnie valakinek.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x