Connect with us

Minden ami NFL

X-faktorok – NFC West 2024

A 2024-es szezon egyik legizgalmasabb csoportjával zárjuk az idei X-faktor sorozatunkat, hiszen érkezik a tavalyi Super Bowl egyik résztvevője, az a Rams, amely idén is egy komoly átalakuláson megy át, a Seahawks új főedzővel vág neki a jövőnek, a Cardinals pedig bizakodhat abban, hogy megfelelő pályára kerül a korábbi évek szenvedései utána. Jöjjenek a kimagasló fontosságú újoncok, fiatalok, akik előtt fényes jövő áll, és veteránok, akiknek az eliten keresztül egészen magasra vezethet az út.

Arizona Cardinals

Ki a legnagyobb X-faktor? 

Nem minden csapat esetében lehet könnyen megindokolni egy újonc kiválasztását X-faktornak, de a Cardinals ebben a kérdésben egyértelműen a kivételek közé tartozik. A csapat a tavalyi rezsim leváltása után egy teljesen új irányba indult el, lassú és szisztematikus változás kezdődött meg, melyhez lépésről lépésre kezdték el letenni az alapköveket. Az egyik ilyen könnyen adja magát Kyler Murray személyében, akit egy fiatal és nagyon tehetséges baloldali tackle-lel, Paris Johnsonnal szeretnének támogatni, és a futójáték mellett sem mehetünk el szó nélkül, amit a Conner-Benson duó fog fémjelezni 2024-től. Mindegyikőjüket kiemelhetnénk ebben a kategóriában, mégis Marvin Harrison Jr. lesz az, aki meg fogja majd határozni az egész offense dinamikáját.

1/4-es választás esetében ez nem is lehet másként, hiszen óriási reményekkel várják a sivatagba a 2024-es class legjobb elkapóját, és minden jóslás arról szól, hogy hatalmas szeletet fog kapni a passzjáték tortájából. Így át fog alakulni Trey McBride szerepköre is, aki a tavalyi szezonban a célbavételek 20%-áért volt felelős, mögüle pedig a távozó Brown 18, Moore pedig 12%-os űrt hagy a teljes volumen tekintetében. Ezt a szakadékot kell majd Harrisonnak átívelnie, amit jogosan várhatunk el tőle, hiszen egy olyan tiszta, jól képzett és magas potenciállal bíró prospectként érkezett Arizonába, amilyet korábban ritkán tapasztaltunk. Ennek megfelelően már az első néhány hétben nagy szerepet fognak neki szánni és nagy arányban fogja Murray célba venni, tehát rajta keresztül fog futni az offense, és ha ő kiemelkedő játékot fog mutatni, akkor joggal reménykedhet a Gannon-féle vezetés abban, hogy ezzel a csapattal ha sötét lóként is, de számolni kell majd a ránk váró idény során.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x