Connect with us

Minden ami NFL

Edzőtábori csaták – NFC South 2024

A hetekben mindenhol megkezdődtek edzőtáborok, és mindenhol küzdenek a játékosok a keretben maradásért vagy épp a kezdő pozíció kiharcolásáért. Előbbire rengeteg párharcot lehetne felhozni, most viszont inkább az utóbbival foglalkozunk, és megnézzük minden NFC Southban található csapatnál, hogy melyek a legfontosabb és/vagy legérdekesebb edzőtábori csaták!

Atlanta Falcons

Pass rusherek: A Falcons szuper-offense épülése mellett kicsit mindenki elnézett afelett, hogy a védelem borzasztóan néz ki. Kezdve a pass rush szekcióval, amely évek óta mélyen van, de idén még a próbálkozás sem igazán volt meg, hogy jobb legyen. Akitől a legtöbb nyomásgyakorlást várják az talán a tavalyi harmadik körös Zach Harrison, ez pedig sokat elmond a helyzetről, mert a volt Ohio State játékos összesen 13 nyomást generált tavaly. Ellenben tőle várnak egy nagyobb ugrást, mert egy dörzsölt, technikás játékos. Nála egy fokkal többet mutatott a 2022-es draft második köröse Arnold Ebiketie, aki tavaly élt a rotációs szerepével, de ez semmi több nem volt annál. Az biztos, hogy egy robbanékony játékos, de két év alatt többet nem tud felmutatni. Ők ketten lehetnek a kezdők, de semmi sem garantált.

A fő kihívó Lorenzo Carter, aki egy tapasztalt veterán, ellenben soha életében nem volt több egy cserejátékosnál. Egyszer volt csak életében kezdő, de az is kényszerből, pont a Falconsnál két éve. A hármas mögé két újonc sorakozhat fel, de egyikük a harmadik, a másikuk a negyedik körben érkezett. Ebből kifolyólag sem Bralen Trice, sem Brandon Dorlus nem kezdő kaliber, utóbbi ráadásul erősen tweener és lehet hogy középre fog húzódni. Nem jó előjelek, az biztos. Erősen valószínű, hogy elsőre az újoncok ülnek majd a padon, de a remény nyilván az, hogy legalább az egyikükből kijön a potenciál.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x