Connect with us

Hír

John Elway: Karrierem legnagyobb hibája, hogy nem draftoltam Josh Allent

John Elway igazán sikeres GM-nek mondhatja magát, ő volt ugyanis az, aki elcsábította Peyton Manninget a Broncoshoz, a veterán klasszissal pedig a csapat 45-12-es alapszakaszmérleget ért el és megnyerte az 50. Super Bowlt. Azt követően viszont minden QB-posztot érintő döntése hibás volt, ami szerepet játszott a későbbi menesztésében is. Pedig lett volna lehetősége megalapozni a franchise jövőjét.

“Tavaly együtt golfoztam Josh Allennel és játék közben az járt a fejemben, hogy vajon mennyi idő kell neki ahhoz, hogy rájöjjön, Bradley Chubbot draftoltam helyette. Pedig imádtam Allent prospectként. Végül mégsem őt választottam és szerintem ez a legnagyobb hiba, amit GM-ként valaha is elkövettem”

– mondta Elway a Pardon My Take podcastban.

A Broncos 2018-ban az ötödik helyen választhatott, Elway pedig a pass rusher Bradley Chubb mellett döntött. És eleinte úgy tűnt, hogy igaz van: Chubb újoncként 12 sacket szerzett, míg Allen borzalmas volt. Aztán a pass rusher szinte folyamatosan sérülésekkel bajlódott, Josh Allen pedig ha lassan is, de végül beérett és top 5-ös irányító vált belőle.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x