Connect with us

Hír

Itt az új FK!+ előfizetés: automatikus a megújítás, és mostantól minden forint alapú

A nyár folyamán tapasztalhattátok, hogy az automatikus megújítás funkció nem működött az előfizetéseknél. Ezt most megoldottuk, a következő manuális megújítás vagy új előfizetés után már automatikus lesz minden, jóval kényelmesebben éritek majd el prémium tartalmainkat, illetve magasabb kategóriákban az egyéb szolgáltatásainkat is. De nem ez az egyetlen változás, mostantól minden forint alapú lesz, “hazahoztuk” a vállalkozást. Mutatjuk a részleteket.

Igyekszünk mindig a lehető legtranszparensebbek lenni, szóval a háttérről pár szó. Mikor tavaly ilyenkor a Patreon helyett bevezettük a FK!+-t, akkor ukrajnai székhelyű céget alapítottunk pénzügyi megfontolásból. Ez alapvetően működött is, még ha nem is volt tökéletes sem felhasználói-, sem működtetői oldalról. Azonban májusban az addigi fizetési rendszer bemondta az unalmast, így technikailag már elég nagy hátrányt jelentett a kinti cég, mivel nem volt elérhető például a PayPal, a Stripe és hasonló, máshol jól bevett rendszerek. Ez elég sok szenvedéssel és nem titkoltan bevételkieséssel is járt, szóval tudtuk, hogy ha továbbra is működni akarunk, akkor változtatni kell.

Végül sikerült egy olyan pénzügyileg is tartható megoldást találni, amivel vissza tudtuk hozni a működést Magyarországra. Szóval mostantól nem kell sem euróban, sem hrivnyában fizetni, forintban tudjátok intézni az előfizetéseket, nem lesznek minimális eltérések sem a banki átváltások miatt. Mi is forintban tudjuk feltüntetni az árakat, így minden tisztább és egyszerűbb lesz mindenkinek. Annyi változás, hogy mostantól szükségünk lesz a címetekre az előfizetésnél, ami a kötelező számlakiállításhoz kell – természetesen ezeket az adatokat bizalmasat tárolja a rendszer, ahogy az megszokott minden komoly webshopnál.

Az árakhoz hozzátartozik, hogy egy emelést tapasztalhattok bennük. Ezt tőlünk telhetően próbáltuk elkerülni (részben ezért is kísérleteztünk egy kinti céggel) és az elmúlt két évben nem is nőtt az előfizetéseink ára. Sajnos eközben minden jóval drágább lett, és most már ezt nekünk is meg kellett lépnünk.

Szóval a havi előfizetések új árai:

  • FK!+: 2490 forint / hó
  • FK!+ reklámmentes: 3490 forint / hó
  • FK!+ támogató: 4990 forint / hó

Ha egyben fizetnétek éves előfizetést, akkor továbbra is 10 hónap áráért kaptok 12 hónapot:

  • FK!+: 24 900 forint / év (azaz 2075 forint / hó)
  • FK!+ reklámmentes: 34 900 forint / év (azaz 2908 forint / hó)
  • FK!+ támogató: 49 900 forint / év (azaz 4158 forint / hó)

Továbbra is nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki úgy dönt, hogy előfizet bármelyik csomagunkra, hiszen nélkületek nem tudnánk ezt csinálni.

Előfizetni továbbra is a prémium cikkekből közvetlenül vagy az FK+ menüpont alatt tudtok, ha kiválasztjátok a nektek megfelelő csomagot. Most már van express checkout is Google Pay-jel, de simán a kártyaadatok megadásával is tudtok fizetni.

Az FK!+ menüben megtaláljátok egyébként a profilotok is a számlákkal együtt, illetve itt tudjátok csatlakoztatni a Discord fiókotokat is. Ezt minden Támogatónak ajánljuk, hiszen Discordon fog menni minden kommunikáció az extra szolgáltatások, mint például flag foci, közös meccsnézés, mock draft kapcsán – plusz elég jó közösség is alakult itt ki a Támogatók közt.

Ha bármi további kérdés felmerül, természetesen állunk rendelkezésetekre a fuzovelkifele@gmail.com címen is.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cseh Tibor
Cseh Tibor
2024-08-03 12:48

Végre

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x