Connect with us

Hír

Jacoby Brissett: Amíg itt vagyok, addig én leszek a kezdő

A Patriots idén visszaigazolta a liga talán legjobb csere/bridge irányítóját, Jacoby Brissettet, illetve az 1/3-as cetlivel kihúzta a Caleb Williamsszel egy szinten emlegetett Drake Maye-t. Ezek után várható volt, hogy az újoncot nem dobják be azonnal a mély vízbe, Brissett szerint pedig nem is kérdés, hogy ki fog kezdeni idén.

“Tökéletes vagyok arra, hogy felkészítsem Maye-t a kezdő pozícióra. Ugyanakkor arra is tökéletesen alkalmas vagyok, hogy én kezdjek. Ne vegyétek ezt el tőlem, én arra számítok, hogy ameddig itt vagyok, addig én leszek a Patriots kezdő irányítója”

– nyilatkozta magabiztosan a veterán irányító az Up and Adams show-ban.

A 31 éves Brissett legutóbb 2022-ben kezdett a Brownsban és akkor egyébként kiválóan teljesített. Tavaly viszont csak háromszor lépett pályára a Commadersben és mindössze 46 snapje volt. Karrierje során 48-szor volt kezdő és eddig 10 574 yard, 51 TD és 23 INT került a neve mellé.

Azt biztosra vehetjük, hogy normál körülmények között ő lesz a Patritos kezdője az első fordulóban, sőt jó eséllyel a szezon első harmadában/felében is. Az ugyanakkor már meglepő lenne, ha az 1/3-as újonc semmi lehetőséget nem kapna idén.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x