Connect with us

Összefoglaló

Mit tanultunk az előszezon első fordulójából? – 2. rész

Az előszezon nagyon jó arra, hogy túlreagáljunk tanuljunk egyet s mást a csapatokról, a játékosokról és a kezdőkért folytatott csatákról. Józsi már összefoglalta az első forduló első felét, most pedig hogy lezárult a teljes kör, én érkezem a meccsek második felével. 

Tampa Bay Buccaneers @ Cincinnati Bengals 17-14

Bengalsnál simán mentek végig a kezdők az első drive-ben, Joe Burrow jól mutatott (a Bucs cseréi ellen), Tee Higginst is jó volt látni, engem azonban leginkább a mögötte lévő WR-ek érdekeltek. Az újonc Jermaine Burton körül volt nagy hájp, és el is kapott egy szép TD-t meg még két labdát, de ő csak a negyedik negyedben lépett pályára, amiből azért kiderül, hogy nem áll még valami jól a depth charton – lehet csak a hatodik helyen áll. A másik agyonhájpolt elkapó a tavalyi harmadik napos Andrei Iosivas viszont az első csapattal játszott és volt is elkapása, meg jól is blokkolt, szóval inkább a körülötte lévő felhajtást hinném el jelenleg. A támadófalban az újonc Amarius Mims elég jól mutatott, kíváncsi vagyok mikor tudják betolni a kezdőbe. A korábbi második körös Jackson Carman viszont megint gyenge volt, a kivágás sorsára is juthat. Arról nem tanultunk semmit, ki lesz a kezdő futó, mert ugyan Chase Brown játszott Burrow-ékkal, de Zack Moss megbetegedett a meccs előtt. Védőoldalon a belső védőfal jelent problémát, itt továbbra is nagy gondok lehetnek, most sem játszott senki értékelhetően (Kris Jenkins és Zach Carter kezdett). Ellenben védelmi pozitívum, hogy a korábbi első körös safety Dax Hill jól mutatott CB-ben.

Buccaneersnél a kezdők nagy része nem játszott, ellenben a futójáték meglepően jól mutatott. Hogy ehhez mennyiben járult hozzá a Bengals gyenge DT sora az persze kérdés, de az első körös Graham Barton jól blokkolt, az újonc Bucky Irving és a másodéves Sean Tucker is jól futott. És igazából a csereelkapók is jól mutattak, akár az újonc Jalen McMillan, akár Trey Palmer. Negatívan leginkább roster végi játékosokról lehetne írni, annak meg olyan sok értelme nincs igazából, de azért a pass rush-t kiemelhetjük, hogy nem működött egyáltalán, egyetlen egyszer sem ütötték meg a Bengals irányítóit. Oké Diaby sérült, Tryon-Shoyinka és Nelson nem öltözött be, de mondjuk a második körös Chris Braswelltől sokat várnak, és semmit sem mutatott. Hogy a védelemből is kiemeljünk valakit pozitívan, a cseresafety Kaevon Merriweather több szép megmozdulást is bemutatott. Illetve a harmadik körös újonc Tykee Smith is jól nézett ki, így versenyben lehet a kezdő nickel posztért.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x