Connect with us

Érdekességek

Nagyon benézte a Patriots a JuJu-Jakobi Meyers cserét

Jakobi Meyers hosszú idő óta az első igazán jó elkapója volt a Patriotsnak, aki ráadásul hosszú távon maradni is szeretett volna New Englandben. Bill Belichick viszont nem akarta neki megadni, amit kért (állítólag végül 1 millió dolláron bukott el a dolog) – az elkapó távozott, a helyére pedig érkezett JuJu Smith-Schuster. A végeredmény pedig tragikus lett.

Ugyan Meyers kicsivel drágább lett, mint JuJu (3 évre 33 millióért írt alá a Raidershez, míg Smith-Schuster 3 évre 25 millióért), ellenben előbbi jól játszott. Meyers 71 elkapásból 807 yardot és 10 TD-t szerzett tavaly, míg JuJu 29 elkapásból 260 yardot és egy hatpontost tett be a közösbe. Ordító a különbség, és mivel Smith-Schustert nemrég kivágta a Patriots, így még csak olcsóbb sem volt, ugyanis ezért a teljesítményért (egy évre) 16 millió dollárt fizetett ki neki a csapat.

5 Comments
1.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-08-12 12:02

BB sok mindenben zseniális volt, de a wr döntések főleg az utolsó 7-8 évben borzalmasak voltak. Ez is. Véletlenül sikerült kukázni egy elfogadható elkapót, és akkor elengedjük magabiztosan, és hozunk egy rosszabbat. Tényleg sok volt az öreg rovásán, de csak erőltette ezeket a nehezen védhető húzásait. Ez is pont előre látszott, hogy nem lesz jó, akár a Patricia-Judge O, meg az összes hasonló. TB elengedése után már egyáltalán nem bíztam benne, és így nem is ért meglepetés.

nunu
nunu
Reply to  Csakeztne
2024-08-13 00:42

Nos, ez így egy marhaság.
Elkapónak elkapó mind a kettő, de azért egy szakportálnál akár már tudhatnák is, hogy egy elkapónak vannak különböző kiindulási és útvonal futási pozícióik. Meyers szigorúan ún. slot elkapó, aki bár ezen a poszton liga szinten sem rossz, de D. Douglas szinte yardra azonos teljesítményt hozott 10-ed annyi pénzért. Így Meyers megtartása értelmetlen lett volna. Az, hogy Juju így besült, teljesen független attól, hogy Meyerst nem tartottuk meg. Draftoltunk két elkapót, hoztunk szabadügynök piacról egyet, van 40 misi sapka alatti hely, mikor engedjük el, ha nem most.
Szóval: nem “Véletlenül sikerült kukázni egy elfogadható elkapót, és akkor elengedjük magabiztosan, és hozunk egy rosszabbat.” Hanem egy másik pozícióra hoztunk egy embert aki nem vált be. A”kukázott elkapó” pozícióját pedig betöltöttük egy hasonlóan jó, de olcsóbbal. Ez azért nagy különbség.

Csakeztne
Csakeztne
Reply to  nunu
2024-08-13 09:05

Ja tényleg remekül csináltuk, azért is volt ilyen jó az O. Hatalmas baromság volt tömören. Elengedni a legjobb elkapónkat és hozni ugyanannyiért egy rosszabbat. Ez nem vélemény ez tény, ez történt. Sikerült is történelmi mélypontot összehozni O oldalon, pályára tenni egyhangú értékelés szerint a leggyengébb elkapó sort a ligában. A ” szinte yardra azonos” helyettes 60%-ot hozott yardban, TD-t egyet sem, míg Patricia féle O kereteiben Meyers 6-ot.

Az külön kedves, hogy ismeretlenül lemarházol, miközben hatalmas szakmaiságoddal, a tavalyi meg az idei évet összemosod. Nem most, hanem tavaly engedtük el.

Beszélgethetünk, de a stílusodon csiszolj légy szíves, mert a következő hasonló hangvételű megnyilvánulásnál befejezzük.

nunu
nunu
Reply to  Csakeztne
2024-08-13 09:53

Ha a marhaság szó az ami ennyire kiverte nálad a biztosítékot, akkor vedd úgy, hogy nem írtam le ezt a rettentő vulgáris szót. (Bár a válaszodban meg a baromság szó van benne, ami nem igen tér el tőle.) Szóval többször elolvasva sem nagyon látom mi volt a reakcióm stílusán olyannyira kivetnivalót, hogy ennyire meg kelljen dúlnod magad. Ha azonban ez kell a lelki békékhez, én szívesen bocsánatot kérek. Szóval ne haragudj.
Ami viszont az érdemi részét illeti, valóban kicsit káoszosra sikeredett, mentségemre legyen mondva eléggé álmos voltam. Valójában két választ kellett volna írni, egyet a cikkre válaszként, egyet a te válaszodra. Ezt összemostam, ezért lett a válasz rosszul értelmezhető. Vallom továbbra is, hogy Meyers nekünk annyi pénzért nem kellett. Slotban nyújtottunk elkapó fronton a legjobbat, ellenben x elkapó nem volt egy darab se, ővele próbálkoztunk. Ha bevált volna tök olcsó, mert az X elkapók keresnek az irányítók után a legjobban a ligában. (Lásd Aiyuk 32 misi/évet nem fogadta most el nekünk) DE, ne keverjük BB GM munkáját, ami szerintem teljesen megfelelő volt, azzal, hogy milyen főedző volt az uccsó években , amikor rossz embereket nevezett ki a támadó sor különböző pozícióba, vagy ha megfelelőket, azokat nem hagyta dolgozni. Viszont pl. azért ennyire jó a sapka alatti helyzetünk, mert BB jól dolgozott mint GM. Igen Juju nem jött be, de sérülten érkezett, majd újra lesérült, ez bárkinek tönkre tenné a karrierjét. Ezzel egy GM nem számolhat.

katonadani
Admin
Reply to  nunu
2024-08-13 10:23

(amúgy JuJu is leginkább a slotban volt jó, amikor még jó volt)

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x