Connect with us

Hír

Az Eagles és a Jaguars is safetyt igazolt

Két safety is új otthont talált magának: Caden Sterns az Eaglesbe, Tashaun Gipson a Jaguarsba igazolt.

Sterns eddig a Broncosnál játszott, Vic Fangio főedzői regnálása alatt draftolták az ötödik körben. Ez azért fontos infó, mert Fangio most az Eagles védőkoordinátora, szóval korábbi játékosát igazoltatta le a vezetőséggel. Sterns újoncként bőven játszott is Denverben, de az utóbbi két évben sérülések miatt alig tudott pályán maradni, ezért nemrég menesztették. A Panthers felvette a waiverről, de nem ment át az orvosi vizsgálaton, ezért lett újra szabadügynök. Úgy néz ki az Eaglesnél komfortosabbak az egészségügyi állapotával kapcsolatban.

Amúgy a csapatra ráfér a safety segítség, hiszen CJ Gardner-Johnson és Reed Blankenship mögött elég gyér a felhozatal, főleg hogy a tavalyi harmadik körös Sydney Brown nem bevethető sérülés miatt. Mögöttük konkrétan senki sincs a rosteren, a corner James Bradberryt és Avonte Maddoxot próbálgatják, amikor szükség van rá.


Gipson pedig visszatér Jacksonville-be, ugyanis 2016 és 2018 között játszott már a franchise-nál, mielőtt a Texanshoz, a Bearshez és a 49ershöz igazolt volna. Az utóbbi két évben a 49ersnél elég nagy szerepe volt, rájátszással együtt 39 meccsen is kezdett, de fiatalítottak a poszton, ezért nem igazolták vissza. Részben azért sem, mert hatmeccses eltiltással kezdi majd a szezont teljesítménynövelő szerek használata miatt. Most edzésekre még lejárhat és az előszezonban is pályára léphet, azonban az idény kezdetétől otthon kell maradnia – vagy legalábbis távol a csapattól.

A Jaguarsnál Andre Cisco és Antonio Johnson a két kezdő safety, mögöttük a sérüléssel bajlódó Andrew Wingard, illetve a veterán Adrian Amos a csere.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x