Connect with us

Hír

BREAKING: Véget ért JJ McCarthy idénye, még mielőtt elkezdődhetett volna

Szegény Vikings szurkolók, valahogy mindig pórul járnak irányító fronton. Most épp nagyon bizakodóak lehettek az első körös újonc JJ McCarthyval kapcsolatban az első előszezon-meccs után, erre kiderült, hogy meg kell műteni a meniszkuszát. Ez meg is történt, és műtét közben úgy látták az orvosok, hogy a kettő közül a komolyabb beavatkozásra van szükség, ami azt jelenti, hogy sajnálatos módon a teljes újonc szezonját ki kell hagynia McCarthynak – számolt be Ian Rapoport.

A rendkívül fiatal, mindössze 21 éves McCarthy nagyon jól nézett ki a Vikings támadósorában múlt hétvégén, szóval érthető volt az optimizmus Minnesotában. Ahogy azonban a csapatnál sokszor lenni szokott, csalódás a sztori vége. Például 2016-ban Teddy Bridgewater körül volt nagy a felhajtás, hogy berobbanhat második évére, erre tönkrement a lába. Egy évvel később Sam Bradfordnak élete teljesítménye után elszakadt a térdszalagja. Tavaly Kirk Cousins MVP-közeli játékot hozott, majd elszakadt az Achillese. Most jött az új franchise irányító, erre elszakadt a meniszkusza az előszezon első meccsén.

Hosszú távon egyébként ez volt a jobb műtéttípus McCarthy jövőjét illetően, de akkor is nagy csalódás ez a csapatnak, és nem mellesleg az NFL-szurkolóknak is. Így viszont Sam Darnold megkapja élete lehetőségét, hiszen ilyen jó edző kezei alatt még nem játszott, plusz ilyen jó társak sem vették körül (tavaly a 49ersnél persze igen, de ott nem kellett játszania).

1 Comment
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Brothers
Brothers
2024-08-14 20:22

Már hozzá vagyok szokva. Ha minnesota fan vagy akkor hozzá szoksz ha valami jó mindig jön a rossz

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x