Connect with us

Hír

Matt Judon belenyugodott a helyzetébe

Ahogy korábban mi is írtuk, a Falcons úgy cserélt Matt Judonért, hogy előtte nem állapodott meg vele egy új szerződésről. A védő ugyanakkor keresztbe tehetett volna az üzletnek, de úgy néz ki, hogy belenyugodott a helyzetébe.

Judon tegnap hivatalosan is a Falcons játékosa lett. Ez azt jelenti, hogy megjelent a csapat fizikai felmérőin és átment rajtuk. Ugyanakkor megtehette volna, hogy addig nem vesz részt a felmérőkön, míg új szerződést nem kap – ez egy agresszív lépés, amivel akár a cserének is keresztbe tehetett volna, de ez volt a legjobb esélye a nyomásgyakorlásra. Ő azonban nem élt a lehetőséggel, így hacsak a Falcons nem lesz nagyon jó fej, úgy Judon idén mindössze 6,5 millió dollárt fog keresni.

Valamilyen szinten persze érhető a döntés. A Falcons a jobb csapatok közé tartozik, így szakmailag mindenképp jobban jár. Emellett a rájátszásba jutott franchise-ok jobb szabadügynökei iránt mindig nagyobb az érdeklődés, így alighanem több esélye lesz Atlantában játszva egy zsírosabb szerződésre, mint New Englandben lett volna.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x