Connect with us

Hír

Russell Wilson sem élt a lehetőséggel a Steelers kezdőjeként

Múlt héten Russell Wilson sérülése miatt Justin Fields kezdett a Steelersben, azonban nem igazán tudott élni a lehetőséggel. Most Wilson felépült és ő kezdett a Bills ellen, viszont ő sem tett le többet az asztalra.

A veterán irányító négy drive-ot kapott a kezdő támadósorral, ebből négy punt jött össze (három three-and-out), és összesen 12 yardot haladt a támadósor a vezetésével. Ha csak a dropbackjeit nézzük, akkor egy ponton 4 passzából összejött 16 yard, de közben benyelt három sacket mínusz 21 yardért, tehát mínusz 5 yardon állt a számláló. Aztán több sacket nem nyelt be, de így is mindössze 26 nettó yarddal zárta az estét.

Fields is négy drive-ot kapott, de ő csak a cserékkel és cserék ellen, szóval nem ugyanaz az összehasonlítási alap. Neki 17 passzából 11 lett sikeres 92 yardért, plusz futott még 42 yardot, miközben egyszer sackelték. Ő legalább hozott egy kis dinamizmust a támadósorba.

Ez azt jelenti, hogy három héttel és mindössze egy előszezon-meccsel az alapszakasz kezdete előtt még teljesen nyitott a kezdő irányítóért folytatott harc Pittsburghben. Mike Tomlin egyébként a pass protectiont kritizálta a mérkőzés után.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x