Connect with us

Hír

A Bengals és a Steelers is elveszített egy fontos kezdőt

A Steelers 3-0-val kezdte a szezont, amiben óriási szerepe volt az elit védelemnek. Most a defense dolga egy fokkal nehezebb lesz, ugyanis ágyéksérülést szenvedett a kezdő pass rusher Alex Highsmith. Pár hetet mindenképp ki kell hagynia, de talán megússza az IR-t. Idén 11 tackle mellett hat nyomásgyakorlás és egy sack került a neve mellé.

Highsmith helyét Nick Herbig veszi majd át, aki eddig rotációs szerepben kifejezetten jól mutatott. Szintén Steelersszel kapcsolatos hír, hogy a második számú futó Jaylen Warren is összeszedett egy sérülést, amivel egy-két hetet ki kell hagynia.


A Bengals a csoportriválissal ellentétben 0-3-mal áll jelenleg, de hogy még rosszabb legyen a helyzet az egész idényre kidőlt a kezdő RT Trent Brown egy térdsérülés miatt. A 31 éves játékos idén mind a három meccsen kezdett és jól is teljesített. A helyén az első körös újonc Amarius Mims fog kezdeni, aki a szezon elején sérült volt, de a nyáron pozitív beszámolók érkeztek róla. Csereként beállva mondjuk nem teljesített túl jól. hétfő este.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x