Connect with us

Hír

Egyre közelebb a kezdőhöz Drake Maye

A Patriots offense az egyik legrosszabb a ligában és nem úgy tűnik, hogy Jacoby Brissettnek túl sok hozzáadott értéke lenne a támadósorhoz. A Dolphins elleni katasztrofális teljesítmény után Jerod Mayo sem állt ki egyértelműen a veterán mellett, az insiderek pedig azt riportolták, hogy Drake Maye akár már a következő fordulóban kezdhet.

A Patriots jelenleg 1-4-es mérleggel áll, az offense pedig az első öt fordulóban egyszer sem szerzett 20-nál több pontot, átlag mindössze 12,4 pont a termés. Ennél rosszabb már nem lehet, és bár lehet amellett érvelni, hogy ebben a támadósorban Maye is csak szenvedne, de valamikor úgy is meg kell ezt lépni.

A Patriots október 13-án a Texans ellen lép pályára, egy héttel később pedig utazik Londonba a Jaguars vendégeként.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rambo
Rambo
2024-10-07 18:45

A Pats-nek nem irányító gondja van, hanem all in all támadósor problémája.

atis123juve
atis123juve
Reply to  Rambo
2024-10-07 19:05

Valóban nem, de a snap eőtti olvasást lehet legalább gyakorolni. Csak ne üssék agyon.

Kopi3.14
Reply to  atis123juve
2024-10-07 21:26

Olvasson, majd utána átadja a futónak a labdát. Nem ütik agyon.

Csakeztne
Csakeztne
2024-10-07 20:19

Nehéz is lenne neki indokolni, hogy miért ne váltson. 1-4-es állásnál, a fentiekben taglalt O teljesítmény után, nincs valid érv, hogy miért szenvedjünk az amúgy is kilátástalanul szar O élén, egy nagyon korlátozott képességű, fejlődni már nem képes, ebben a szituban totál kilátástalan irányítóval.

Ott van egy tehetség, akit fejleszteni kellene, hogy kiderüljön mire alkalmas,de még inkább, hogy az O koordinátorról kiderüljön, hogy azonnal ki kell-e rúgni, vagy kapjon Maye-el esélyt, további segítőkkel játékosokkal megtámogatva jövőre is. Mert ez a produkció, amivel idén előrukkolt, eleddig nem igazolta, hogy érdemes volt idehozni. Nagyon nem.

Ez nem türelmetlenség, egyszerűen a liga legrosszabb támadó teljesítménye után, nem védhető, hogy maradjon minden a régiben. Nincs győzelmi kényszer, simán lehet kísérletezni, lássuk mi megy, mi nem, mi hogyan fejleszthető, de ehhez ami van nem lehet ragaszkodni. NFL focit kellene mutatni. Legalább nyomokban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x