Connect with us

Hír

Mostantól Drake Maye a Patriots kezdő irányítója

A Patriots rászánta magát az irányítócserére és a Texans elleni vasárnapi mérkőzésen már nem Jacoby Brissett, hanem az 1/3-as újonc Drake Maye fogja kivezetni a támadókat a pályára – számolt be minden releváns forrás.

A Patriots támadósora nagyon gyenge volt eddig, DVOA mutató szerint a 30. helyet foglalták el az 5. forduló után. Ennek részben Jacoby Brissett az oka, de még nagyobb részben a támadófal, a gyenge skill személyzet és a nem kifejezetten jó játékhívások. Maye most bekerül egy nagyon gyenge és rosszul működő támadósorba egy borzasztó támadófal mögé, és kezdésként megkapja a liga egyik legjobb passzsiettető védelmét, ahol DeMeco Ryans egysége a frászt hozza az ellenfelekre, kiváltképp a fiatalokra – lásd 7 sack Caleb Williams ellen.

Nagyon kíváncsian várjuk Maye bemutatkozását, ugyanakkor felvetődnek kérdőjelek a Patriots terve kapcsán. Eddig ugyanis hangoztatták, hogy minden egy jól megfontolt terv része, ehhez képest a Texans ellen betenni a kezdőbe az újoncot nem tűnik épp okos ötletnek. Láthatóan katasztrófa a támadósor jelentős része, ezt jól megmutatták az eddigi eredmények, lehet nem ide érdemes bedobni egy ígéretes irányítót, nehogy elrontsák. Persze lehet Maye akkora tehetség, hogy felül tud emelkedni ezeken, és akkor nem számítanak a körülmények.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-10-09 10:07

Az időzítés nyilván nem a legjobb, a Jets meccs után már lehetett volna lépni, de sokkal jobb mint akár még egy hetet halogatni. Elrontani nem tudják a srácot, egy a saját szintjén éppen ilyen gyenge fal mögött játszott már az egyetemen, most lényegében tét nélkül gyakorolhat az egész idényben. Nyilván vigyáznia kell magára, nem felelőtlenkedni. Ha mutat bíztató jeleket, fejlődést, akkor a következő idényre már esetleg értelmes free agentek is jöhetnek. A mostani meccsektől nem lehet csodát várni, de legalább remény lesz az előrelépésre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x