Connect with us

Hír

Jerry Jones nem gondolkodik edzőváltáson

Jerry Jones tegnap ünnepelte 82. születésnapját, amire csapata azzal ajándékozta meg, hogy 47-9-re kikapott a Lionstől, ami 1989 óta (amikor Jones megvette a csapatot) a franchise legnagyobb hazai veresége volt (és holtversenyben a legnagyobb, ha az idegenbelieket is nézzük). A Cowboys zsinórban négy meccset vesztett el hazai pályán, ezeken a találkozókon 167 pontot kaptak, ami a harmadik legtöbb az NFL történetében.

Jones a mérkőzés után sokkolónak és aggasztónak nevezte a vereséget, ezzel együtt azt is elmondta, hogy nem fordult meg a fejében az edzőváltás gondolata, tehát ne is számítsunk Mike McCarthy kirúgására.

Persze sok értelme nem is lenne az edzőváltásnak a szezon ezen pontján, hiszen ezzel csak beismernék, hogy vége az idénynek. Valószínűleg amúgy sem jut sehová a csapat, de ha leváltják McCarthyt, akkor sem lesz jobb a helyzet. Mike Zimmert lehetne kinevezni ideiglenes főedzőnek, de a védelem a rosszabb egysége a csapatnak, és offense oldalon sem valószínű, hogy Brian Schottenheimer előrelépést jelentene edzői fronton.

Ezzel együtt az jelenleg borítékolhatónak tűnik, hogy jövőre már nem McCarthy lesz a csapat vezetőedzője.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
TheGUARDiAN
TheGUARDiAN
2024-10-14 08:51

Szép ajándék volt :D Masnit is kötöttek rá, úgy adták át :D

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2024-10-14 09:36

Tekintve hogy eleve lejár a szerződése, tényleg tök felesleges lenne kirúgni, és tényleg valószínű hogy jövőre nem lesz itt edző. Vagy ha igen, akkor elment az esze Jones-nak (bár erre utaló jelek már voltak korábban, szóval be lehet boldolni egy hosszabbítást is.)

vicgeordie
vicgeordie
2024-10-14 11:37

Érik az öreg Bill dallasi kalandja januártól

tatesz1990
tatesz1990
Reply to  vicgeordie
2024-10-14 16:10

A kérdés, hogy vele mennyire lenne előrébb a csapat. Egyébként is Texas ezen felén az istent Jerrynek nevezik, Bill papának be kellene érni egy sima vezetőedzői poszttal!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x