Connect with us

Hír

Jason McCourtyt kivágta a Titans

A Tennessee Titans rövid időn belül mindkét veterán kezdő cornerét kivágta. Perrish Cox menesztésére még szezon közben került sor, tegnap viszont a csapat másik cornere, Jason McCourty került lapátra. Ezzel a lépéssel a “rangidős Titánt” vágták ki, ő volt ugyanis a legrégebben a Tennessee rosterén lévő játékos.

 

 

McCourtyt a 2009-es draft 6. körében választotta ki magának a Titans, 2011-től számított kezdőjátékosnak a csapatban. Az, hogy a Titans passz elleni védekezése a liga végében tartozik, az McCourty játékának is köszönhető volt többek között. Az utóbbi években visszaesett a teljesítménye, ráadásul 16 meccset kihagyott sérülés miatt, így a menesztése mellett döntött a vezetőség. Elküldésével 7 millió dollár szabadult fel a fizetési keretben, de aggodalomra semmi ok.

 

A Titans ugyanis két első körös draftcetlivel is rendelkezik, és szinte minden elemző legalább egy cornerbacket picket vár tőlük a drafton. Akár az 5., akár a 18. picken választanak maguknak, vagy akár mind a két draftcetlit cornerre áldozzák, lesznek megfelelő értékű játékosok. Olyanok, mint a két Ohio State ifjonc, Marshon Lattimore és Gareon Conley, akiket már meg is hívott vizitre a Titans. McCourty jövője kapcsán pedig akarva-akaratlanul is előjön a New England Patriots, ahol együtt játszhatna az ikertestvérével, Devin McCourtyval a Pats védelmében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!